Despre CENTRUL ONCOLOGIC SANADOR

Centrul Oncologic Sanador oferă pacienților cele mai moderne și inovatoare metode de diagnostic și tratament al cancerului. O echipă multidisciplinară, alcătuită din medici cu experiență internațională, analizează individual fiecare caz în cadrul unei Comisii Oncologice Multidisciplinare (Tumor Board) pentru a oferi pacienților soluții medicale personalizate care să asigure cel mai bun rezultat posibil pe termen cât mai lung.

De ce NOI ?

Numărul pacienților oncologici este în continuă creștere, în următorii 17 ani fiind preconizată o creștere cu 70%1 a pacienților care primesc acest tip de diagnostic. În același timp, cercetătorii în medicină avansează în identificarea unor metode inovatoare de tratament astfel încât un număr cât mai mare al pacienților care primesc acest diagnostic în stadii incipiente, cât și în cele avansate de boală, să își continue viața în condiții normale, sub monitorizarea periodică a specialiștilor.

La Centrul Oncologic Sanador asigurăm pacienților oncologici cea mai mare diversitate de servicii în domeniul tratării cancerului, cele mai performante echipamente și cele mai noi metode de tratament realizate de medici cu o bogată experiență internațională.

1 2015, WHO Cancer Fact Sheet

Știri